Sandberg tapeter och mönster

Jag vann en tävling hos Sandberg tapeter eller ja Sandberg wallpaper heter företaget nog egentligen. Jag älskar mönster och Sandberg tapeter har väldigt mycket med mönster. Jag har inte så mycket mönster i mitt hem för jag kan inte bestämma mig för vilket mönster jag vill ha. Egentligen skulle jag nog kunna köra en riktig michmach av mönster i hemmet men tydligen ska man ta hänsyn till de andra i familjen också och de (läs Kärleken) vill inte få migrän av allt mönster. haha
Sandberg tapeter och mönster Sandberg tapeter och mönster

Jag fick en låda med bud, lådan innehöll min vinst. Två tygpåsar med tapettester och världens bästa grej – målarbok för vuxna! Jag är värdelös på att rita men att måla älskar jag!
Sandberg tapeter och mönster Sandberg tapeter och mönster

Jag fick två påsar för det är en till mig och en till den vän som jag ville pyssla med. Jag kan tänka mig att pyssla med många av mina vänner men just till denna tävlingen sa jag att jag ville pyssla med Frida. Så varsågod Frida, nu ska du komma hit och pyssla med mig en dag!Sandberg tapeter och mönster

Nu ska jag bara fundera på vad vi kan göra med alla de vackra tapettesterna med ljuvligt mönster som vi fick med! Har du något tips?

Min motivering lät så här
emschen.se Har du sett @knappgoken.byemschen! ? Jag och Frida är båda på våra vägar tillbaka till arbetslivet efter några jobbiga år där vi mått dåligt, både fysiskt och psykiskt. Det som har fått ta en stor del av våran tid är just att vara kreativa. Nu när vi båda jobbar igen så är orken inte så stor att göra stora projekt men jag önskar att jag och Frida kunde sitta ner tillsammans och pyssla lite, kanske vika vackra stjärnor av tapeter och måla i en målarbok och dricka flera koppar te. Det är sånt som gör att man orkar, även på de dagar som är lite mindre bra.

2 kommentarer

  1. ÅH! Jag fattade inte att där var två påsar! Nu börjar jag nästan gråta! <3
    Vi får pratas vid i helgen om när vi ska kunna ses! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.