När svärfar fick kallas svärfar

Igår kom svärfar och Åsa på besök hos oss. Ett efterlängtat besök av oss alla. Nu skulle jag äntligen få kalla han svärfar utan att han kunde tjafsa om att han minsann inte hade sett mer än en ring på mitt finger. haha
Efter vi hade vigts så skickade jag denna bilden till honom med orden ‘nu kan jag kalla dig svärfar’10527600_10203522936907773_5230084364173573538_n

Nu har jag svärfar något krux med sin telefon för han har fortfarande inte fått mms:et. hahahaha 

Vi fick en härlig dag med bad och bus, mat och sol. Åsa hade nog gärna stannat här ett tag till för hon njöt av att få en dag utan slit på gården. 
DSC_9070

En vacker blomma kom de med också, givetvis rosa. 

Innan på dagen hade även min morbror, moster och två av kusinerna hunnit titta förbi. Jag gillar när vi har besök, jag gillar när vänner och släkt tittar in för att bara säga hej. Det behöver inte vara så välplanerat utan bara en kopp kaffe och att sitta ner och snacka är guld värt. Min morbror som ser likadan ut nu som när jag var lite, nåja någon mer rynka har han väl fått men ändå sig så lik. Släkten är allt bra fin att ha!

DSC_9040 DSC_9043

En vacker segelbåt hade lagt ankar utanför campingen under natten och det var verkligen en vacker syn att vakna upp till.
DSC_9050

På kvällen låg båten kvar och det var som en vacker tavla, en vacker tavla som visar Sverige när det är som vackrast.

DSC_9055

Jag älskar verkligen Landön! Här är så vackert, lugnt men ändå mycket att uppleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.