November, en skitmånad!

November, en skitmånad av rang! Vad är det med november som är mysigt? Inget, absolut inget! Ja jo möjligen de år då 1:a advent infaller i November, som i år. Men det är 23 dagar kvar till 1:a advent och jag måste stå ut med detta gråa, blöta och råa väder som alltid råder under November. Jag borde flytta till Maria eller Clara eller Malena! Iaf under vintern.November, en skitmånad

Jag köper istället hem julblommor, jag vet att det är tidigt men det bryr jag mig inte om. Jag tar fram min fina December-lykta från Bloomingville som jag fått av Frida. Jag måste skapa en känsla i hemmet för att stå ut med det tråkiga gråa utanför fönstret. Det kunde ju iaf varit minusgrader och torrt! Men ack nej det är Skåne och i Skåne är det regn, blåst och 5 plusgrader vilket motsvarar sisådär -2 grader i norr men med blåst och regn som faller vertikalt.
November, en skitmånad

Jag varvar julmusik och Storytel för att drömma mig bort till snöfyllda gator där man behöver tjocka vantar, mössor och halsdukar virade flera varv om halsen.

Ge mig mer jul, ge mig julen tidigare för November är en skitmånad!

4 kommentarer

  1. Nämen! Är du säker på att det är tillåtet att börja lyssna på julmusik nu redan? 😀 Här är det vitt av snö utanför fönstret, men julbarometern står på noll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.