Jag minns mina älskade

Jag minns mina älskade som inte längre finns i livet.

 Det är Alla Helgons Afton idag och vi tänder ljus och besöker gravar. Alla har inte närheten att åka till sina älskades gravar och då kan man tända ett ljus hemma. 

Om man vill så kan man även använda sig av Svenska Kyrkans Tänd ett ljus där man elektroniskt kan tända ett ljus i en kyrka som man själv kan välja. 

Jag valde att tända ett ljus i Höörs Kyrka då farmor tyckte mycket om Höörs Kyrka och jag har ingen möjlighet att gå inom kyrkan idag. Jag minns mina älskade som inte finns kvar hos mig och idag tänker jag lite extra på dem. 

Vem tänder du ett ljus för idag?

2 kommentarer

  1. oj, jag tänder för många, men främst för Mabbe, som var som min farmor och som du vet, gick bort i våras.. Sen tillkommer jag alla andra som gått bort, både före och under min egen tid här på jorden..

    • Jag tänder också för många, i år är det kusin Måns som är i tankarna och jag kan inte tänka på Måns utan att tänka på farmor & farfar.
      Farfar är ju iofs alltid i mina tankar och jag saknar fortfarande varje dag så det gör ont.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.