Nu är vårskriket nära!

Jag gick ner till bäcken som rinner en lite bit från vårt hus, porlande bäck och fågelkvitter ger frid i en vintertrött själv. Jag såg videkissar, krokus, snödroppar, murgröna och vitsippor! Ja ni läste rätt, vitsippor! Jag får sådan lust att göra som Ronja och ge ifrån mig ett rejält vårskrik. Ursäkta bildernas kvalité men jag hade ju bara mobilen med mig för inte trodde jag att jag skulle springa på vitsippor. 

Inspirerad av naturen blev det sen lite planteringar för att hylla denna ljuva tid. Imorgon får det nog bli en promenad med stora kameran. Hur har ni det? Har ni mött våren än?

2 kommentarer

  1. Våren är här och det är helt underbart. Väntar på att värmen ska komma tillbaka bara och hoppas på onsdag/torsdag.
    Kramar och ha en fin kväll. Vitsippor alltså. Woow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.