En dröm om kommande tid

DSC_9157För en vecka sedan var ju jag och Frida på en road trip där vi körde dit näsan pekade, tur man inte har en uppåtpekande näsa. höhö
Efter Lyby körde vi mot Lundatrakten med hjälp av GPS:en då vi inte ville köra de vägar vi kände till, det ville tydligen inte GPS:en för den la av bara så där. Tack vare det så hamnade vi i Flyinge och där ska visst finnas en jättebra plantskola. Jag vet inte om jag kan säga att den var jättebra, tycker det är svårt att avgöra det när tja det är ganska tomt på grönt för att vara en plantskola. Nu är det väl iofs inte så konstigt att plantskolan inte visade upp en blomstrande fägring eftersom det är en aningens fel tid på året för det. Men vi gick där och suckade, luktade, fotade och fantiserade om hur vi ville ha det i våra stora välplanerade trädgårdar höhö eller snarare drömde om hur vi kunde ha haft det om vi hade haft bättre och större trädgårdar.

DSC_9159 DSC_9161 DSC_9163 DSC_9165 DSC_9166Tänk att ha en sådan stor tomt att jag hade kunnat ha ett enormt växthus, kanske ett orangeri, som jag hade kunnat sitta och läsa en bok i eller bara få lov att gå där inne och prata med blommorna. Ja jag har blivit som lilla farmor och pratar med blommorna. Det är något terapeutiskt över att prata med blommor. 
DSC_9172 DSC_9179 DSC_9182 DSC_9170

Det är väl inte direkt förvånade att jag och Frida hamnar på en plantskola, Frida kan så mycket om blommor och jag tja jag bara älskar blommor. haha
I år kommer jag nog göra något som jag aldrig gjort förr för jag har alltid tyckt att det är lite tja tantigt. Fast jag är nog lite tant i hjärtat och det har jag inget emot för i år ska jag smycka trädgården med mer än blommor. Jag vill ha sländor, ugglor och plåtblommor. Ja det finns så mycket snygga saker att pynta med!

En sån här liten uggla var ju bara tvungen att följa med mig hem.
En sån här liten uggla var ju bara tvungen att följa med mig hem.
Ser ni den ledsna hjorten längst inne? Den fångade mig och jag kom faktiskt till att komma tillbaka till den flera gånger, jag borde ha köpt den.
Ser ni den ledsna hjorten längst inne? Den fångade mig och jag kom faktiskt till att komma tillbaka till den flera gånger, jag borde ha köpt den.
Två sådana här vackra blommor köpte jag till Frida i födelsedagspresent eller ja alltså hon fick ju betala den eftersom jag lyckades åka hemifrån utan min plånbok.
Två sådana här vackra blommor köpte jag till Frida i födelsedagspresent eller ja alltså hon fick ju betala den eftersom jag lyckades åka hemifrån utan min plånbok.
Alltså jag bara måste ha en liten människa i min trädgård, antingen en tjock liten Buddha eller en vacker dam.
Alltså jag bara måste ha en liten människa i min trädgård, antingen en tjock liten Buddha eller en vacker dam.

DSC_9192 DSC_9193 DSC_9196Vilken dag vi hade alltså! Vi skrattade i mängder, pratade ännu mer och fotograferad så kamerorna glödde. Efter ett kort stopp bland blommorna så hoppade vi in i bilen och styrde kosan mot vad vi visste skulle bli en kanonbesök, Södra Sandby skulle vi försöka hitta till fast det besöker kräver ett eget inlägg. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.