Nu börjas det!

Äntligen! Nu börjas det jula både här och där men framförallt i tidningshyllorna.DSCN1129

Idag hittade jag Allers julmagasin och det riktigt bubblade till i magen. Ni vet ju vid det här laget hur mycket jag älskar julen och i år ser jag framemot det mer intensivt än vad jag har gjort de sista åren. I år tror jag att jag kommer vara lugnare för det blir ingen stress på samma sätt eftersom jag är sjukskriven året ut. Jag kan gå här hemma och julpula i lugn och ro. Jag kan gå ut i skogen och samla kottar, mossa och pinnar, gå hem och dricka en varm kopp te och bara njuta av dagen. Åh låt det snöa så det blir riktig julkänsla!
DSCN1131

Årets julkransar har jag redan börjat fundera på, jag vill ha en gammeldags känsla i de så jag tänker garn, lingonris och gråa och röda toner. Ja det är ju tur att Lina har lovat mig julmys även detta året. Hon har ju alltid så massa spännande hemma!
I år vill jag även baka massa goda julkakor, mormors hästskor ska jag försöka mig på igen. Ja jag ser framemot en härlig jul!
DSC_0479

Imorgon får jag nog lyssna på julmusik och dricka en kopp glöggte. Idag gick hela dagen åt till att ligga i soffan och inte röra en enda fena pga. galen huvudvärk eller nä det var migrän som jag hann stoppa innan den bröt ut helt. 

3 kommentarer

  1. Det är väl kul att du har massa mys då att se fram emot. Jag är inte riktigt färdig för julen ännu men kakdoften och hästskokaka? Det har jag aldrig hört talas om.
    Fika i morgon kanske om du vill? Jag har en semesterdag och massa att fixa med men har lånat hem ett par kamerablixtar om du vill fota lite eller sitta modell. 🙂
    Måste bara lära mig hur de fungerar först. 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.