Oh My God!

Efter 14 dagars uppehåll (pga förkylning) så tränade jag igår inte bara en gång utan två gånger. Lägg sen till att vi möblerade om och drog ner grejor från vinden så förstår ni kanske vad jag vill säga… Just precis hello träningsvärk! Jag gillar inte ha ont, not my cup of tea to enjoy, men träningsvärk är liksom ändå på något sätt roligt att ha. Sen att jag inte kommer kunna lyfta armarna av egen kraft idag är en helt annan sak. Armhävningar liksom, 16 stycken, tog död på min spaghettiarmar ja inte för att de ser ut som spaghetti men de är inte starkare än kokt spaghetti non al dente. Haha

20140203-064754.jpg
Bilden har cirkulerat ett tag på FB och är lånad därifrån.

Träning ÄR kul men kroppen får lida för nöjet. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.