Oh så skönt!

Det var underbart väder igår! Sån försommarkänsla, vacker dag och vacker kväll.

Efter middagen kände jag mig lite rastlös så jag bestämde mig för att gå ut och gå. Så på med träningskläder, earpodsen i öronen och solglasögonen på.

Ser ni, jag hade inte ens långärmat på mig! Lite kul att jag glömde ta av mig örhängen. Haha

Med ljudbok i öronen och min garminklocka på armen så travade jag på. Stegen bara flöt på, ingen känsla av att benen inte hängde med. En väldigt skön känsla.

Det var längesen jag kunde gå som jag gjorde igår. Himla skönt!

Ja jag tog ju några pauser men det var ju för att jag var tvungen att fotografera. Jag kan ju inte bara gå förbi alla dessa ljuvliga vår- och sommartecken.

Sån härlig promenad det blev. Jag är nöjd med att jag kom ut. Fattar inte varför det ska vara så svårt för mig att få till en rutin. Helst av allt skulle jag vilja ta en promenad på morgonen men jag är ingen morgonmänniska. Det lär ju bli fler promenader när vi flyttat för då måste hundarna rastas mer.

Jag gillar att gå runt i byn, ibland går jag så jag kan titta på trädgårdar, ibland går jag i naturen eller som igår när jag gick runt stora byggnader som brandstationen och polishuset. Jag blir glad när jag ser att Polisen tar ställning och flaggar för alla.

Men det bästa var att jag kom ut och gick en runda. Så skönt även om det känns i benen idag.

18 kommentarer

 1. Så härligt! För mig blir det alltid en runda med den fyrbenta på morgonen, men tyvärr har jag alltid lite andan i halsen då för att inte bli sen till jobbet. Längtar tills vårt nya område är färdigt så att det är lite trevligare att spatsera runt här, nu blir det mer att jag stoppar in den fyrbenta i bilen och kör till något skogsområde istället. Fint, men tar lite längre tid.

  • Herregud det hade jag aldrig orkat med på morgonen! Lägenheten ligger precis vid en park med ankor, en damm och massa andra som rastar sina hundar så det kommer nog funka kanon. Hoppas jag iaf. haha

 2. Det gäller ju bara att ta steget och komma ut… Är morgonmänniska och tar mig helst ut tidigt. Passar mig bäst.

  • Jag önskar att jag hade varit morgonmänniska så jag hade kommit ut på en promenad på morgonen men noooo jag är ingen morgonmänniska.

 3. Härligt att vara ute och gå promenader, önskar jag kunde få till en rutin på det faktist (men svårare än man tror).
  Dock har jag ju hund så några per dag blir det men just nu är han halt. Dock väljer jag hellre hundrastgården än promenad. Men skönt när det känns att man rört på sig.

  • Eftersom vi har trädgård nu så rastas hundarna där men de barnen har som ansvar att gå med hundarna en gång om dagen. Dock har vi ju små hundar som inte behöver någon längre promenad. Men sen blir det ändring och då får det allt bli både promenader och hundrastgården.
   Jag önskar att jag kunde säga att det känns skönt när jag har rört på mig men oftast så skriker min kropp i flera dagar. Men röra mig måste jag för annars blir det fel åt det hållet.

 4. Det kan vara så gott att komma ut och bara knata på, ha något bra i lurarna och så klart ett bra i lurarna.Snygg dessutom med örhängen kvar, I like!
  Jag önskar jag fick rutin att alltid komma ut en runda efter maten. men gud vad seg man är
  Kram Kajsa

  • Så skönt det är att läsa kommentarer om att det är svårt att få till en rutin, då är jag inte ensam om det!
   Det är ju så himla skönt när man väl kommer ut så varför ska det vara så svårt att just komma ut?
   Kram

 5. Åhh så underbart med vackert väder & att kunna gå i kortärmat! Längtar till värme och sol 😊 Så skönt att komma iväg på promenad i det fina vädret. Enig på att det är svårt att komma iväg! Jag vill börja ta dagliga kvällspromenader men kommer inte riktigt igång till att skapa det som rutin.

  • Ja det var riktigt härligt! Det är inte riktigt sommar ännu och det märks men jag längtar så!
   Jag hoppas att jag får till en rutin när jag kommit iordning i lägenheten.

 6. Gå rundor är det bästa som finns eller bland det bästa ska jag väl säga. Gillar också att tjuvkika in i andras trädgårdar. Jag gick mina rundor i enbart tischa igår och frös inte en sekund. Så ljuvligt alltså

  • Jag brukar också gå och tjuvkika i andras trädgårdar, jag gillar att se hur människor gör med sina trädgårdar.
   Jag längtar efter ljumna kvällar!

 7. Vad härligt när man kan ta sej ut på en spontan promenad man njuter av härligt att kunna gå och titta in alla dessa vår täcken ♥️

 8. Jag är inte heller en morgonmänniska, så jag hade nog tagit min promenad på kvällen eller eftermiddagen. Det är verkligen skönt med promenader. Vilken ljudbok lyssnar du på nu? 🙂

  • Önskar så att jag vore en morgonmänniska, det hade underlättat en massa.
   Just nu lyssnar jag faktiskt på tre olika. Konsten att bevara en hemlighet av Sarah Morgan, Tough Love av Johannes Hansen och Skuggat byte av Janet Evanovich. Jag varvar lite utifrån vilket humör jag är på. Skuggat byte har jag läst för en herrans massa år sen. Tough Love lyssnar jag på när jag behöver lite stöd/pepp. Sarah Morgon är en favoritförfattare och jag slukar hennes böcker oavsett om det är ljudbok eller pappersbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.