Jenny, jag och Stina

Jenny och jag gillar Stina Wollter väldigt mycket. Hon står för så mycket bra i denna värld som är så trång. Hon står särskilt för oss kvinnor och synnerligen för oss som inte tillhör normen.

En gång för längesedan fick jag prata med Stina när hon höll i Söndagar med Stina. Vi pratade om familjekonstellationer, att det inte behöver vara blodsband eller en kärnfamilj. Det är kärlek som styr familjen.

Jag tror att Jenny har varit på en av Stinas utställningar i Malmö men jag kan ha fel. Iaf så är både jag och Jenny väldigt förtjusta i Stina.

Det kom ett lila kuvert

Jenny är otroligt duktig på att hitta fina presenter, presenter som passa så bra. Hon är också väldigt duktig på att skämma bort sina vänner. Jag har dåligt samvete för jag är inte alls lika bra på det. Fast en gång köpte jag en stor heliumballong till Jenny, det var en stor flamingo. Det var kul!

Inuti kuvert låg något väl inpackat, hårt var det också. Jag kunde inte för mitt liv lista ut vad Jenny hade skickat. Men när jag väl fick packat upp det så blev jag helt stum.

Fler underbara konsttryck gjorde av Stina. Så fina! Jag älskar dem! Vet inte riktigt hur jag ska rama in dem ännu. Jag vet redan var jag ska ha dem i hallen i lägenheten. Det kommer bli så bra!

Kolla så många jag fick! Det kommer kännas som att Stina och Jenny möter mig varje gång jag kommer hem. Jag gillar det!

Tack älskade Jenny! Jag älskar verkligen att fylla år!

16 kommentarer

  1. Jag som är lite allergisk mot just feminister 🙂 🙂 Fina kort oavsett och alltid roligt med genomtänkte presenter. Man blir lite extra glad vid de tillfällena.

    • Hon ör verkligen en fin vän. Och ja det är samma vän som skickade receptet och kryddorna. Hon har verkligen den genen!

  2. Nu får jag väll säkert skämmas lite men Stina Wollter har jag tyvärr inte koll på vad hon sysslar med, får nog sätta mig och googla lite bakom skämmskudden 🙈😅 Så fint med vänner som hittar på små saker som verkligen gör så mycket❤️ verkligen fina kort!

    • Det är inget att skämmas över! Stina Wollter är en konstnär, en feminist, en influencer, en musiker osv. Hon har så många strängar på sin lyra.
      Ja det verkligen en ynnest att ha så fina vänner.

  3. Vilken fin vän du har, och det var verkligen jättefina bilder. Tycker det kommer passa jättebra att de sitter i hallen sen. 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.