På lunchmöte med Hanna

Idag har jag varit i Helsingborg och träffat Hanna. Vi träffades första gången hos Fuffe på eventet som Emma fixade till Fuffe. Nu var det dags att träffa Hanna igen och prata om framtiden. Ja det blev ju förstås lite om det förflutna också, det behövs när man lär känna varandra. Vi blev båda två förvånade över att vi hade vissa egenskaper och erfarenheter som var så lika. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tro inte att du är ensam för det finns alltid någon annan som förstår hur det känns. 

När jag tänker Helsingborg och någonstans att träffas så tänker jag Ebbas, det var där vi fikade när jag förr var i Helsingborg. Idag gick vi in på Bellas och sen bad jag Hanna på mina bara ben att ta mig till något bättre ställe och framförallt ett ställe med mindre socker och gluten. Hanna, snäll som hon är, tog mig genast till Pausa hos oss som visade sig vara ett underbart ställe med trevlig personal, fantastisk mat och härlig uteplats. Så tack för den Hanna för nu ligger mitt nya favoritlunchställe i Helsingborg, typiskt osmart. Haha

Helsingborg visade sig från sin bästa sida och jag måste erkänna att jag nog har fått en nyväckt nyfikenhet för Helsingborg. Det kommer nog bli mer Helsingborg för mig framöver, kanske några utflykter under sommaren och kanske jag lyckas ta med mig systeryster för en Paus. 

4 kommentarer

  1. Tusen tack för en grym torsdag! Idag öser regnet ner här, så vi prickade verkligen in rätt dag för en lunch på taket…

    Och bortsett från att det var Ebbas vi möttes vid och inte Bellas, så instämmer jag i allt ovan 🙂

    Kram på dig!

  2. Ramlade in bakvägen 🙂
    Men visst är det häftigt det där. Man tror att man i ensam, men så träffar man någon som känner igen sig i en. Så himla härligt och fint.
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.