Inte som alla andra fotografer

Jag är nog inte som alla andra fotografer när jag tänker efter. Jag menar inte att jag inte har någon utbildning eller någon studio utan jag tänker på hur jag vill ta fotona. Jag har en familjefotografering idag (Fridas syster) och jag tar som alltid fotona utomhus. Men det är inte det heller jag tänker på ut hur jag vill att familjen ska vara på fotona.
Jag kan givetvis ta fina och normala familjefoto också, vilket jag kommer göra idag med, men det är de där busfotona som är roligast. Så imorse gick jag ut med Sid och rekade lite. Jag hade fått några idéer under natten och jag behövde kolla så naturen höll för mina planer.

Inte som alla andra fotografer

Här är ju galet vackert bara runt husknuten (ja detta är ju äppelträdet som står precis utanför tomtgränsen men ändå)
Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer

Jag tänkte att jag skulle ha fotosessionen runt Höörs Mölla för där är så galet vackert och väldigt fotovänlig miljö. Här kan man lätt ta de där fina och normala familjefotona.
Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer
Det är liksom svårt att misslyckas med foto tagna här så det är ett säkert kort. Jag har fotograferat mycket just precis här i detta lummiga.
Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer

Sen gäller det att hitta de där ställena som kan ge bilderna det där lilla extra. Det där när man pressar modellerna lite utanför vad de är bekväma med, kan vara en sådan enkel sak som hur de ska ta sig dit. Då kommer det ett extra litet glitter i ögonen på dem och det är precis just det som jag är ute efter.
Inte som alla andra fotografer Inte som alla andra fotografer

Det finns stor risk för att jag kommer bli blöt idag och då menar jag inte bara av regn utan även det faktum att jag mest troligt kommer behöva ställa mig i den iskalla bäcken för att få till de där fotona som jag är ute efter. Det finns också stor risk för att mina assistenter kommer få bära och kanske t.o.m. råkar nälla sig (översättning till svenska – nässla sig). Men det är ju just det som gör det så galet roligt att fotografera, en vet aldrig hur man gör förrän man är i situationen eller ja jag fungerar så iaf.
Inte som all andra fotografer

Men nu är det dags att packa väskan och bestämma vilka skor jag ska ha (gummistövlar eller gympaskor, blöt kommer jag bli oavsett som sagt). För nu är familjen på intåg och jag är så laddad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.