Påskafton

   
    
 Det blev påskbuffé med allt som behövs. 7 sorters sill, räkröra, Janssons, köttbullar, korv, gravad lax och påskskinka. Nomnomnom  

    
   
Jag pyntade med farfars äggkoppar, farmors glas och sötaste servetterna från Mailegs som jag hittade hos Cecilia.  

    
 Till efterrätt slängde jag ihop en Passionsfruktsmousse som jag hade sett på Lindas Bakskolas IG. Galet enkelt och gott. 

3 dl vispgrädde

150 gram vit choklad

1 äggula

3-4 passionsfrukter

Vispa grädden, men inte för hårt. Skrapa ur kärnorna och smält chokladen. Vänd försiktigt ihop allt och tada färdigt. Tack för den Linda!

  
 Det var gott och inte sådär jättesött iom passionsfrukten.  

 Jag hittade också årets första vitsippor idag så en liten bukett fick följa med in. 

Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat, en del skratt och mycket prat. Jag blev väldigt nöjd med kvällen, kvällen som inte blev påkommen förrän igårkväll. Nu är jag så trött att ögonen går i kors så nu blir det att massa sig upp för trappan för att sova en timme mindre inatt, glöm inte skruva fram klockan inatt. 

Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.