Pysseltanterna

Idag har jag haft “tanterna” här och vi har pysslat. Vår kära mentor är sjukskriven så vi gjorde lite överraskningar till henne (tror inte hon läser min blogg).  

 Jag gjorde en bok, precis som Anna lärt oss.  

   
Ida gjorde flera vackra drömfångare bl.a. denna. Ida är en hardcorepysslare och varje jul och påsk har hon ett bord uppe där allt pyssel står framme för vem än i familjen som får pysselsug. Hur härligt låter inte det? Tror jag måste flytta hem till Ida. Haha

Vi är en brokig skara kvinnor som är i hyfsat samma ålder bortsett från vår go’a Rina. Rina är också anledningen till att jag kallar oss för tanter eftersom jag tänkte vi skulle få hennes lärare att inse att Rina gör en samhällstjänst när hon pysslar med oss tanter. Haha Vi tanter kan ju ses på dan men då är Rina svinduktig och kämpar med svår matte (hon som avskyr matte) på komvux så vi saknar henne vid varje tillfälle. 

Hade det inte varit för att vi alla var i stort behov av kreativ mindfulness så hade vi aldrig träffats. Det är så universum jobbar när man släpper på ramarna och låter universum styra.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.