Så var hösten här

20110705-170456.jpg

På söndag åker vi på semester. På måndag är det Antes första semesterdag. Men idag damp Ellos HÖST/VINTER (!) katalog ner i postlådan. Jag vägrar öppna den för jag är inte alls redo för att sukta över tjocka koftor och härliga jackor. Herregud jag har ju precis varit och handlat bikini och shorts! Är det bara jag eller har samhället börjat snurra snabbare?

6 kommentarer

  1. Håller med dig, Emma! Alldeles för tidigt med höstkläder redan! Jag har ju för katten nästan 2v kvar tills semestern börjar!

  2. 😀 jag bloggade om precis samma sak! helt sjukt juh att katalogerna kommer så tidigt, jag menar, vem vill nu tänka på varma stickade kläder i högsommarvärmen?!?!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.