Flitig som en myra

20110706-115646.jpg

Jag tycker allt att jag har varit duktig idag. Jag har klippt gräset, rensat ogräs mellan plattorna och hängt ut tvätt. Lite bra vardagsmotion va? 🙂
Snart kommer Ante hem och då ska vi dumpa Affe hos mina ( ) för att sen fortsätta in till Eslöv. Vicce ska på ögonkontroll eftersom han skelar. När vi har varit där ska vi in till Lund för att köpa en iPhone 4 till mig! *jublar* Sen ska vi helst hinna hem innan Jenny kommer. 🙂 Tror inte vi stannar hemma så länge innan vi sticker till Hörby. För ikväll är det Hörby marknad! Totalt onödigt men ändå ett måste. *s*
Vilken stressig dag *torkar svetten ur pannan* men det blir en rolig dag. Ja vi hoppas ju såklart på goda nyheter hos ögondoktorn.

Vad gör ni en dag som denna?

2 kommentarer

  1. Vad jag gjort idag? Vad har jag inte gjort?… VAknade med prickig son, ringde VC, ringde skatteverket för att kolla så vi inte har någon inneboende vi inte vet om, lämnade dottern hos frissan (som gaddade ihop sig med dottern så nu har hon lugg:/), vidare till dr Dan med sonen, tillbaka till frissan o klippa sonen oxå, körde till Nova och handla klistermärke, akutstopp hos svägerskan, vidare till Alstad och har myst och poolbadat.. Där har du min dag! 🙂 Underbar har den varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.