Same procedure as every year

Så var det dags igen att jaga runt på nätet och i affärer. Vinterkläder till resten av familjen är en enkel match men att hitta bra vinterskor till mig är lite som att leta efter en nål i en höstack. 

1 – vad vill jag ha?

2 – vilken storlek behöver jag?

3 – är de tillräckligt vida kring fotleden?

4 – finns de för en rimlig peng? (Jag är inte beredd att betala en mindre ponny för ett par skor)

5 – går det att få tag i utan att skeppas världen runt?

skor

 

Alltså den gröna i mitten är ju så snygg att jag svimmar en smula men den kommer aldrig blir aktuell förrän jag har skönhetsopererat mina fantastiska vader…

Vilken röstar ni på? 

2 kommentarer

  1. Var lite grand som att vinna på lotto här hemma idag när vi konstaterade att vi bara behövde komplettera med ett par slalompjäxor, två par vinterskor och en underställströja. Det är nu skalfördelarna med många barn kickar in :).

    • Ja vi hade också flyt, trodde vi. Men ack nej för på tre veckor lyckades Alfred växa ur vinterjackan som var tänkt för honom. Så till honom blev det hela kitet, jacka, skor och overall. Men men nu håller han sig varm och det är viktigas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.