Nu är glada julen här

Eller tja egentligen är den ju inte här än men jag fuskar. Jag tjuvstartar för julen gör mig glad. Blommor gör mig glad, Kombinationen av blommor och jul gör mig ännu gladare! Jag älskar knarkar julen!

DSC_9727 DSC_9713 DSC_9712

 

DSC_9708

 

Jag gillar verkligen när jag kan förändra hemmet utan att det behöver kosta särskilt mycket. Jag är en sådan som sparar. Jag sparar nålar och andra dekoration från blommor året om. Jag går till Blomsterverkstan och köper något litet som jag kan köpa för en billig peng och sen sparar jag det så länge det håller ihop. Lidl är fantastiska när det kommer till billiga snören och dekorationer. Banden som ni ser här köpte jag för 25 kr för alla tre. Kanon ju! Jag köpte mossa och tre hyacinter på Blomsterverkstan för 89 kr, amaryllisen och de andra hyacinterna planterade jag ut i trädgården i våras så de var bara att plocka in nu. Jag gillar verkligen att hitta de billiga sätten! Inte för att jag är snål utan för jag ser det som en utmaning.

DSC_9720 DSC_9717

Nu är det bara att växa lilla amaryllis.
Stjärnanis är galet vackert att dekorera med!

DSC_9744

Kan ni gissa vad jag har planterat hyacinterna i?
(ja jag undrar om den längst in i hörnet är en julhyacint eller en pärlhyacint eller kanske t.o.m. en påsklilja haha)

Precis! Det är samma glas som jag serverade glögg i för någon vecka sedan – glasen som blir kvar när Klintas ljus är utbrända. 
Jag bara älskar Klintas produkter!

Nä nu blir det till att sätta upp lite julgardiner men först en latte med kardemumma och kanel. Mumma!

5 kommentarer

  1. Tror jag ska sätta upp åtminstone några av julgardinerna nu på en gång. Måste åka och ladda upp med lite julblommor. Amaryllis är ju ett måste, hyacinter tål jag dessvärre inte och julstjärnor dör bara men finns ju annat fint med som passar.

  2. Åhh, vilken härlig julinspiration! Nu vill jag också börja pyssla, vill få julstämning och all den där mysiga känslan. Kanske är det med blommor jag ska börja alltså:)

    • Absolut Malin! Jag börjar alltid med blommor för det är något med att jorda ner fingrarna som gör att man blir lugn och harmonisk. Eller så är det Blomkrisen som talar. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.