Senapsgult är inte fult

När senapsgult började komma på kläder och accessoarer så gillade jag den men tänkte att det inte var en färg för mig.

Det började med en väska

Det första jag köpte i denna senapsgula färg var en väska. Hittade den på rean i början av året. Älskade väskan, älskade färgen. Sen blev det inte mycket mer köpt i den färgen men det är ju mer en höstfärg så det kanske inte är så konstigt.

I början av sommaren hittade jag ett reafynd i samma senapsgula färg. En klänning/tunika utan axelband. Förr hade jag alltid såna här toppar och klänningar. Och ungefär här insåg jag att ja om jag nu gillar färgen så är det en färg för mig. Det här med att man inte kan ha vissa kläder eller färger är bara blaha!

Några reafynd till

Så nu köper jag kläder och skor i denna senapsgula färg – för jag gillar den!

Har du någon färg som du gillar men som du ändå undviker för att det inte ”din” färg?

6 kommentarer

  1. Håller verkligen med dig om att senapsgult är så fint. Köpte mig ett par tofflor i somras som är i senapsfärg. Väskan skulle jag så gärna vilja en lika

    • Det är ju höstens färg tydligen så vi kommer nog se mer av den.
      Jag är så nöjd med väskan, perfekt storlek för att få med det viktigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.