Sid the dog

DSC_1778 DSC_1784 DSC_1789Det har varit en aningens mycket denna helgen, bara roliga saker men det tar ju energi det med. I fredags hämtade vi ju lille Sid och det är helt fantastiskt att ha honom hos oss. Där är två fläckar på mattan efter att han har kissat där och dörrmattan lär vi få kasta sen för han har bajsat där några gånger. Om jag var förbered på detta? Om jag inte hade förväntat mig detta? Nä det hade jag inte, jag hade förväntat mig mycket mycket mer. Lite så att jag funderade på om vi skulle behöva ha tidningspapper på golvet i köket och inte låta honom var någon annanstans. Jag tycker han är fantastiskt duktig med tanke på att han bara är 9 veckor.
Det är så galet mysigt att ha en liten pjodd att springa ut med, ja även när det regnade igår så var det mysigt. Jag tycker det är så kul att se hur han reagerar på saker t.ex. sniglar är superläskiga eller ja de var det fram tills han kom på att man kan äta sniglar. Andra hundar är spännande men väldigt väldigt läskigt. Vatten däremot är superskoj om inte det är en vattenpöl för då är det lite konstigt. Att åka bil går hur bra som helst och att cykla är jätteroligt. Men allra mest tycker han om att busa för det är ju så skoj. Han är ju snabb den lille fisen så det är svårt att hinna med att fotografera honom när han är i bustagen. På IG hittar ni mer foto och några videosnuttar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.