Sitter i soffan

Jag sitter i soffan och bara njuter, nyduschad och redo för sängen. Tänk att idag har vi haft 18 grader varmt och sol. Jag har gått med bara ben och i linne. Helt underbart! Försmak av sommaren! Vi åt grillspett idag och åt middagen ute på altanen, ljuvligt!

Så nu var det dags att raka benen igen. Haha Jag har ju knappt någon hårväxt på benen så jag är inte så noga med att raka benen. Inte för att det är något som man måste göra men jag älskar känslan när benen är nyrakade. Funderade på om jag skulle smörja in mig med lotion med brun-utan-sol-effekt men jag hoppade över det. Det ska ju vara fint väder hela veckan så jag kan ju passa på att sola benen istället.

För varje dag som går så ser jag trädgården vakna mer och mer till liv. Det är så underbart. Vi har fått gjort så mycket idag. Kärleken har byggt en arbetsbänk i förrådet så om motorn behöver lagas igen någon gång så behöver jag inte ha den på vardagsrumsbordet. Så skönt. Husvagnen har fått lite kärlek. Jag har röjt i köket. Men framförallt så har jag njutit i solen.

Den här lilla blomman har dykt upp i rabatten, precis som den gör varje vår. Den är så söt. Varje kväll går den och lägger sig dvs den drar ihop sig. På dagen öppnar den sig och lapar i sig solen. Tydligen är det en Violtulpan Pershian Pearl. Jag har ingen aning om var jag har fått den från men söt är den.

Men nu taggar vi en ny vecka med massa sol.

18 kommentarer

 1. Ja brun utan sol det ska jag nog smörja med nu för jag tar ett tag på mig innan jag får färg, samt just ja raka benen det kanske man ska göra nu om man råkar sticka fram benen. Haha ja nåväl jag brukar minsann göra det =D

  Superhärligt väder idag

  • Den jag har är ingen “riktig” brun-utan-sol utan det är bara en lotion som har lite av den effekten och det kommer inte direkt utan för varje gång som jag smörjer in mig med den så blir det en liten liten nyansskillnad.

 2. Jag var ute sedan efter lunch i trädgården i bara shorts och bikinitopp i flera timmar. Himla tur att jag tog solkräm på mig för jag fick färg och ränder redan idag. Ha ha imorse rakade jag benen också för imorgon blir det nog kjol om vädret är som idag. Kul att se nyckelpiga. De är så vackra småkryp

  • Jag stoltserar ju med en bonnabränna och ett rejält märke efter klockan. haha Jag tog dock ingen solkräm, använder ju inte det så mkt fast jag vet att jag borde.
   Ja det blir nog en kjoldag för mig också imorgon.
   Jag blir alltid lika glad när jag ser nyckelpigor på våren, det känns som att de kommer med ett löfte om sommaren.

 3. Använder inte brun utan sol kräm ska nog beställa tabletter och se om jag får någon färg =) skönt att solen titta fram idag och att det va varmare ute idag. Hoppas du haft en bra helg

  • Det är ingen ”riktig” brun-utan-sol utan bara en lotion med lite ”brun-effekt”.
   Fast jag tror minsann inte att jag behöver använda den för benen har redan fått lite färg.
   Helgen har varit bra, tack.

 4. Det kanske är dags att hänga av sig vinterpälsen nu 🙂 Jag har inte heller så håriga ben, men vill allt bli av med det jag har då man ska börja gå barbent ute. Vädret har varit fantastiskt nu under helgen. Hoppas så att det fortsätter.

  • Det åren viss känsla med nyrakade ben oavsett om man har mkt eller lite hår.
   Just nu sitter jag i solen och njuter. Det är så varmt att kläder inte behövs.

 5. Det är ju så härligt att se naturen och trädgården komma till liv igen 😀
  Några bara ben blev det inte för mig igår men det kommer det med så småningom 😀

  • Det är helt underbart! Varje dag går jag min lilla runda i trädgården och tittar på hur det tar sig. Det är mysigt.
   Det blev bara ben idag också.

 6. Hellt underbart med sol och värme. Jag hann ta en fika i solen med en vän innan det tyvärr blev arbete inne istället. Hatar verkligen att sitta inomhus när det är fint ute. Men jag får nog fler möjligheter att vars ute ❤

 7. Jag har suttit ute hela helgen och njutit. Här ska det bli sämre väder igen redan på torsdag och sedan regn och kallt ända till månadsskiftet. Så man får passa på att vara ute nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.