Skateboard, barnen och solen

Skateboard, barnen och solen vad mer kan man begära? Ja det skulle väl vara kaffe då. haha

skateboard, sol, barn

Solen skiner, barnen har sista lovdagen och då var det dags att ta fram deras skateboard. Jag minns hur jag som barn längtade efter att få ha en skateboard men när man växer upp på en gård med grusväg till gården och en gårdsplan i grus så är det hyfsat menigslöst att ens försöka sig på att åka skateboard där. lära sig åka skateboard skateboardsåkning,

Vincent var inte så pepp på att lära sig åka skateboard men Alfred han gav inte upp förrän han hade fixat det några gånger. Tekniskt sett så är det väl inte någon skateboard som de åker på, skateboard’s är väl större?! Nåja när barnen är glada, solen skiner och de åker skateboard så bryr sig inte denna mamman särskilt mycket om vad det egentligen heter. Det är så härligt att våren är här och med den solen! Barnen vaknar utan problem och det är lätt att locka ut dem. Sid vill hellre vara ute än inne.
Jag tänkte jag skulle passa på att trimma Sid medan solen var framme så jag kunde sitta ute och ändå ha rejält med ljuse. Nu ser han inte klok ut! Herregud, jag måste verkligen öva på att trimma honom. Nåja denna gången lyckades jag iaf trimma öronen, runt ögonen och runt munnen. Inga gubbastrå längre iaf men visst resten av kroppen är ojämn. Han är väldigt duktig Sid för han är tålmodig och låter mig trimma utan problem, ja så länge jag ger själv den i hans underben och tassar. Misstänker att det kittlar eller nåt för det är verkligen ända gången som han rycker till. Idag blev han dock trött och satte sig ner när jag trimmade honom, la huvudet i mitt knä och suckade djupt. Inte vidare lätt att få till en snygg trimning då. haha
Nu ska jag ut i solen igen, det vankas grillad korv innan vi beger oss av till innebandyavslutningen. Livet är gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.