Frosta innebandy, kvalmatch

Idag var det inte bara innebandy med avslutning för ungdomsverksamheten utan även kvalmatch för Frostas A-lag. Vi hade inte tänkt åka för matchen startade inte förrän kl. 20 och pojkarna har ju simskola på lördagsmorgonen. Men ja vi hamnade visst på innebandy kvalmatch i Lund iaf.
Frosta IBF Nicklas Ohlsson Frosta IBF Frosta IBF

Jag tycker det är härligt att pojkarna är så intresserade av innebandy och att de vill följa matcherna. Alfred är helt tagen av Teddi (sista bilden) som varit tränare för Alfred när han gick på innebandyskolan. Det är något speciellt när ett barn får sin första förebild, någon att se upp till och vilja efterlikna. Det glittrar till i ögonen på Alfred när han ser Teddi och när Teddi smäller av sitt leende till Alfred så märker man på hela Alfred hur glad han blir. Han ska blir som Teddi när han blir stor, säger han och sen springer han runt runt runt på planen. haha Go’a grabben min!
Själv gillar jag att åka på kvalmatch för det är lite extra kul när de jagar möjligheten att komma upp i en serie högre. Ja och sen gillar jag innebandy över lag, spelade ju varje lördag med vännerna under uppväxten. Ja det var visserligen bara motionsinnebandy men likväl innebandy.
Jag tänkte att jag skulle ha med mig kameran på varje innebandy kvalmatch för att öva upp min förmåga att fota rörliga föremål och rörliga det är de banne mig. Tror jag behöver snacka med någon som fotar sportevenemang, vad ska man tänka på? Nåja om jag börjar öva nu så lär jag väl ha lärt mig tills det är dags för grabbarna mina att gå upp i A-laget. haha
Klockan är midnatt men Vincent har inte somnat än, tror han går igenom kvällen i huvudet för det var många intryck för honom. Jag är tacksam för att vi har blivit en föreningsfamilj, föreningslivet är gott för barn att växa upp i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.