Soffläge är inte bra för hälsan

DSC_2295 DSC_2296 DSC_2299 DSC_2301

Ja jag är ju hemma idag med, liggandes i soffan. Huvudet passar inte idag heller men har iaf något bättre hyfs idag än igår. 
Jag inser att det här med att vara hemma och ligga i soffan gör mig inte gott. Det snöar ute och jag blir ledsen för igår hittade jag ju fina knoppar i trädgården, små små blommor som ville upp och sträcka på sig. Sen blir jag ledsen för att jag ger mig in i diskussioner som jag inte borde eller jo det borde jag för man ska stå upp för det man tror på och man ska inte låta sig själv bli nedtryckt bara för att man är själv om den åsikten. Jag blir också ledsen när jag inser att folk gärna diskuterar en liten oviktig del av det som är den viktiga delen i en diskussion. Jag är på väg att säga att det här är inte bra för mig, det här måste jag sluta med men så blir jag så ändainidetglödhetaförbannad. Det är ju så här det bra försvinner och det dåliga lyfts upp! Nu säger jag inte att jag alltid har det bra och alla andra har det dåliga, absolut inte! Jag säger bara att fokus alldeles för enkelt hamnar snett och tar död på det som var viktigt. Som när min kollega på en kurs började diskutera att lagen var kvinnodiskriminerande för att hon inte gillade svaret på exemplet (herregud man hade ju bara kunnat byta kön på en av de två i exemplet så hade det ju ändå varit samma svar!) istället för att fokusera på att vi skulle lära oss reglerna, förstå regelverket så vi kunde utföra vårt arbete! Jag klarar inte sånt! Att missa poängen!

Så det är inte bra för mig med soffläge och för mycket tid. För nu har jag mer ont i huvudet än vad jag hade när jag vaknade idag. Nu klär jag på mig jackan och ger mig ut i slasket. Jag måste få slippa alla ord, mina och andras!

Ps. Tack mina kära föräldrar för att ni har lärt mig diskutera! Tack min kära far för att du har lärt mig politik och att alltid kunnat förklara min åsikt!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.