Fredag med fast schema

Det är fredags morgon och jag är ensam hemma. Det kan ju kännas som att det skulle vara något skönt, avkopplande och en fin start på helgen. Så är det dock icke! Så fort detta inlägget är skrivet så ska jag klä på mig och gå till tandläkaren, jag har inget emot att gå till tandläkaren det är bara bra fast att betala är inget kul. Shit vad dyrt det är! Fast det är ju en bra investering. Nå väl det kunde ju varit en morgon där jag hade kunnat sitta i soffan, titta på morgontv och äta en långfrukost men nu är det inte det och i ärlighetens namn så är det just det jag inte behöver heller. Jag behöver ut i friska luften, jag har fortfarande lite huvudvärk kvar så idag har jag bestämt mig för att jag ska inte vara hemma. Ja jag vet att jag har sjukanmält mig från jobb men det är inte så att jag ska på värsta nöjestrippen, jag ska bara se till att hålla mig igång så jag inte somnar. Så det blir några promenader idag. Kanske att jag t.o.m. åker till Hörby för att köpa mat, bara för att inte hamna i soffan. Fast så desperat är jag kanske inte så att jag åker till Hörby, inte än iaf. Haha
Nåja dagens schema består iaf av att ha just ett schema fast inte så mycket på schemat att huvudvärken triggas igång av för mycket press. Det är en fin balansgång tydligen, så har det aldrig varit förr.

Men nu, nu bär det av till tandläkare för förhoppningsvis sista gången i år. Ta hand om era tänder i tid gott folk annars kostar det en mindre semestertripp.

DSC_3861 DSC_3881

Jag längtar tills våra uteplatser är inbjudande igen!

1 kommentar

  1. Hej, hoppas du får en fin Alla Hjärtans dag trots en något tveksam start med tandläkarbesök. / hälsning från Göteborg och Helén (som köpt din mans tjänster med bloggen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.