Som en klubbad säl

Idag har varit en dimmig dag, inte dimmig i naturen utan mest i hjärnan. Migränen fick tag i mig idag med ett rejält grepp. Jag försökte vandra av den, jag försökte dränka den i koffein men inget hjälpte så jag gav upp och la mig på soffan. Sen minns jag inte mer, jo jag minns att jag vaknade till och trodde att jag hade försovit mig och sen somnade igen. Helt sjukt, kan inte minnas att jag någonsin sovit eller iaf somnat på det viset. Så nu sitter jag här i soffan och har världens behov av salt, jag har ju inte kunnat äta på hela dagen så jag blev hungrig nu på kvällen och ja jag skulle nog kunna äta upp en hel ko om den bara var rejält saltad. haha

DSC_3017 DSC_3025 DSC_3029 DSC_3036För att inte somna om så lekte jag lite med kameran, måste ju kolla av lite då och då att jag inte glömmer vad Angela och Ludde lärt mig.

Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde sova men efter denna dagens björnsömn så är jag mest tja jag vet inte migränbakis typ.

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.