Som en fjortis

Tänk att allt som behövdes var ett program, vi har alltså inte lagt en enda krona på detta för än så är det bara testversionen av programmet. Men kul har jag när jag fotograferar mig själv. Så himla kul! Lite jux kvar för att det ska bli riktigt bra och enkelt att fotografera via datorn, ja för nu har jag programmet som gör att jag kan styra kameran via datorn. En annan form av selfiestick skulle jag helt enkelt behöva, en selfiestick till min MacBook. haha
DSC_8498 DSC_8504 DSC_8505

Hur kul som helst alltså! 
Ja och nu får ni ju se hur jag ser ut som blondin igen. En eller två rosa slingor så kommer det bli extra roligt. 
Idag kände inte sjukgymnasten igen mig, hon frågade vem jag skulle till. haha Jag älskar den typen av reaktioner!

Nä nu får jag allt gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon och kan leka mer fjortis framför kameran!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.