Att titta bakåt

| 2 kommentarer

Ikväll har jag suttit med datorn och tittat igenom foto från förra året. Det blev en del foto att titta igenom. Det är kul att titta bakåt och se hur jag har utvecklats som fotograf. Det är också fantastiskt att titta på foto där naturen är grön och blommorna blommar. Åh vad jag längtar till våren kickar igång ordentligt nu. 
DSC_5250-2 DSC_5408 DSC_5736 DSC_7589

Åh ge mig vår, sol och värme – NU!

Nu har du chansen att vara nr. 1

2 tankar kring ”Att titta bakåt

 1. Mia skriver:

  Kul bloggerska du är! jag skrattar gott inte bara åt utan med dig. Tack för uppiggning 🙂
  Mitt tips: Tävla hos min vän Anna:http://haga26.se/

  1. Emma skriver:

   Haha tack så mycket, kul att jag kan få någon att skratta. 🙂

   Ska gå in och kolla hos din vän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer