Fotolös

Jag är fotolös, jag har inget att visa, jag har inte fångat något alls. Jag är på dåligt humör, jag snäser, jag finner inte ro, jag längtar bort, jag är rastlös. Så kommer jag på det, det är höst och jag har inte varit i skogen en enda gång och tagit tillvara på färgerna. Det ska jag ändra på! Jag ska försöka hitta lite inspo och lite tid till att fotografera mina två muser, den unga och den inte fullt lika unga. Tillsammans vill jag ha de. Mmm nu blir det till att leta inspo.

Tänk att jag kan bli på så dåligt humör för att jag inte har haft kameratid. Det borde berätta en hel del för mig, något som jag kanske borde lyssna på. Jag prioriterar min tid fel helt enkelt.

Men nu, nu är jag helt fotolös.

6 kommentarer

 1. På måndag laddar jag med fotosession 😀
  Får nog ladda med en hel del värktabletter också 😛
  Inte lönt att fixa med foto för min del just nu för bloggen ska flytta. Så jag sitter med mitt andra skapande istället. Det som ger nästan samma välbefinnande som att fota

   • Bloggen flyttar efter många år från Levonline som tappat oerhört i kvalitet senaste året. Ligger på prov på Binero (bara en sån sak – att få prova innan flytt!!)
    Mer utrymme, bättre support, lägre avgift, bättre gränssnitt och att utsetts till bäst i test i mång år avgjorde beslutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.