Söndagsfrukost

20131006-095212.jpg

Idag var jag riktigt utsövd när jag vaknade, det är en skön känsla. Jag lämnade familjen i sängen och gick ner för att duka fram frukosten.

20131006-094116.jpg

20131006-094128.jpg Jag tycker om storfrukost. Jag försöker lära barnen vikten av en bra och god frukost, allt för att de inte ska bli som sina föräldrar och hoppa över frukosten på vardagarna. Jag letade t.o.m. fram tekannan från Bodum som jag köpt på Tradera. Det ska vara trevligt att äta! Servetter istället för hushållspapper, gamla porslinsmuggar istället för vanliga temuggen, te från tekanna istället för från vattenkokaren och ägg i fina gamla ärvda äggkoppar.

20131006-094651.jpg Bäst av allt var nog ändå att Kärleken kom ner och gjorde färskpressad apelsinjuice. Mums!

20131006-094830.jpg
Nu blir det ett besök på nya lekplatsen, gummistövlar på!

4 kommentarer

  1. Gud vad harligt det ser ut! Riktigt avundsjuk. Ar alltid i farten sa pa sin hojd smaller jag i mig nagat snabbt framfor datorn, sa trakigt. Maste fa i ordning pa mina mat rutiner.

  2. Åh Emma så härligt! Jag är en riktig frukostmänniska och vill gärna äta brakfrukostar. Det ska vara mycket att välja på …kaffe, apelsinjuice, ägg, bacon, gurka, tomat, skinka, leverpastej och gärna nybakat. Lite lyxigare blir det om man har amerikanska pannkakor med färska bär, eller våfflor…mm! Helst av att vill jag avnjuta en sådan frukost genom att bara kunna sätta mig vid ett färdigdukat bord och genom att avnjuta den lääääääänge. Det händer sällan men ändå, så vill jag äta frukost!

    • Vi borde ha en frukostdejt! Problemet är väl att ni antingen får gå hungriga några timmar eller så får vi sätta klockan. Haha
      Ska nog prova på att jag göra amerikanska pannkakor till nästa helg.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.