När frosten kommer

Nu kommer frosten och jag oroar mig för mina blommor. Så är det när man är i en blomkris. Så Jamie Oliver och Cyrus the Virus har fått flytta in på toaletten på ovanvåningen, där var plats nu när vi inte har något skötbord längre. Det blev jättebra på toan men det får jag visa en annan gång.
Kvar ute var något som jag absolut inte ville mista. Mina fina pelargoner, rosor och murgröna! Var skulle de få bo någonstans? Jodå syrran och hennes äldsta dotter fick ärva mina gamla trötta orkidéer som jag tydligen har slutat älska och då blev det ju plats i sovrummet! Kanon!

20131006-002918.jpg

20131006-002929.jpg
Jag har lyckats skapa ett mysigt sovrum trots att vi flyttade upp skrivbordet in i sovrummet. Det är inte bra men det är det bästa just nu i vårt lilla hus.
Tänk vad lite blommor kan förändra!

20131006-003211.jpg

20131006-003223.jpg Älskar’t!

2 kommentarer

  1. Ser härligt ut 🙂 Den mindre av orkidéerna ser ganska pigg ut just nu men den andra ser ganska hängig ut men är väl dags att ge dem vatten igen 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.