Sova sova SOVA

Ja det är nog det finaste någon kan säga till mig nu – du får sova nu Emma. Jag har inte alls varit beredd på den här tröttheten som kom med att börja jobba, min chef ler lite snett och frågar vad trodde du Emma du har ju varit avslappnad så länge och plötsligt är vardagen här igen. Hon är allt bra fin min chef, min chef som håller ett öga på mig och är sträng – jag får inte göra för mycket på en gång. Fram tills den 10 april får jag faktiskt bara ägna mig åt en enda sak, känns konstigt men jag tror det är helt rätt väg att gå.
Men nu är det en enda väg jag tänker gå för ikväll och det är upp för trappan och in i sängen. Go’natt kära ni!
DSC_9786 DSC_9790 DSC_9793 DSC_9804 DSC_9815

Jag fick en underbar bukett från mina kollegor på Öresunddirekt, så himla kärt av de!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.