Spånar och drömmer

20144_idwo01a_01_PH121607 20151_idst14a_01_PH120359 (bilder från IKEA)
Jag vill göra om här hemma, det funkar inte som det är nu. Ja alltså nu fungerar det definitivt inte för just nu så är vi mitt emellan allt så det är bara rörigt. Det började med att jag tittade på nytt skrivbord för att kunna gör om i vår lilla skrubb och slutade med att jag satt och tittade på hus på Hemnet. Jag blir så arg, varför i hela friden ska husen kosta så mycket? Är det inte tänkt att man ska kunna leva? Eller är det tänkt att om man köper ett stort hus så ska det liksom göra att man inte behöver något annat i livet? Husen i Höör är tramsigt dyra med tanke på vad man får för pengarna. Jag menar det är ändå Höör, inte direkt någon stor by. Hässleholm är större men priserna är inte dyrare. Kristianstad är ännu större och priserna är bara något dyrare. Ja att husen är otroligt mycket dyrare i Lund/Malmö och Trelleborg/Ystad kan jag förstå för att där får man mer för pengarna, större städer och hav. Iofs vet jag inte om jag är beredd på att betala 1-1,5 miljon extra bara för att bo nära havet. Helst av allt skulle jag bara vilja mitt pick och pack och flytta till Småland. Fast tja det är ju det där med familj och vänner. Hur gör man när man flyttar långt bort? Jag är van vid att ha mina föräldrar som stöd bara en liten bit bort. Jag är van vid att kunna åka på ett apropå-besök hos våra släktingar utan att behöva köra i timmar. Hur gör man när man flyttar till ett annat land? Ja jag har alltid varit imponerad över de som vågar kasta sig ut och bara ta chansen.

DSC_9500

Jag spånar och drömmer vidare medan jag skissa på hur jag kan göra om här hemma för att få till det bra. Jag är alldeles för hemmakär för att ta mitt pick och pack och dra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.