Slår ner mig själv

Except of course when it comes to the lottery – there is a one in fourteen-million chance of winning, yet many, many people not only buy their ticket, but also dream-plan an idyllic life based upon being a jackpot winner

Jag ligger i sängen och funderar över min första visning som Forever byEmschen. Jag märker att jag gör som vanligt och jämför mig, jämför mig med förebilder inom Forever och andra starka kvinnor som jag tycker är grymma. Jag jämför mig med människor som varit i branschen i många år men jag jämför mig med den de är idag inte den de var när de började. Det är bara fel! Jag får ett mail om en kontakt på LinkedIn och snurrar runt lite där inne tills jag trillar in på Jayne Leach och hennes inlägg If 1 in 1000 makes it, decide to be the 1 som handlar om hur fel vi tänker med statistik. Vi slås ner av siffror som titeln säger, en på tusen – ja då blir det inte jag. Men samtidigt spelar vi på lotto och triss där oddsen på att bli högbeloppvinnare är sämre än 1 på 1000. Vi drömmer om jag vann 25000kr i månaden skulle jag… Varför i hela friden tänker vi inte så om vårt liv? Om jag fick chansen att tjäna 25000kr i månaden utan att behöva jobba 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan då skulle jag… För det är faktiskt så med Forever, jag och du kan tjäna 25000kr i månaden utan att jobba arslet av oss men genom att nätverka, må bra, skratta, coacha och peppa men framför allt genom att hjälpa andra må bra. 

Jag slår ner mig själv utan att tänka. På mindre än en sekund har jag bestämt mig för att jag kommer vara en av de 999 st som inte lyckas istället för den 1 som lyckas. Det är slut med det nu. Forever är rätt för mig, Forever är det jag vill göra, Forever ger mig alla verktygen, Forever peppar och stöttar. Nu är det dags för mig att göra jobbet! 

Så nu har jag en fråga till dig. Varför jobbar inte du med mig och Forever?

   
    
 Forever är företaget där man lyfter fram alla som gör jobbet. Så tänker du göra jobbet? Jag tänker göra jobbet!

Är du nyfiken så tveka inte, kontakta mig! forever@byemschen.se

2 kommentarer

  1. mmmm jag ska inte säga så mycket. Men den enda du någonsin ska jämföra dig med är dig själv. Gläds åt dig själv och dina framsteg och strunta blankt i andra. Få inspiration.
    kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.