Terapi i badkaret

DSC_7362 DSC_7370

För ett tag sedan fick jag möjligheten att prova på badsalt och ett aromterapi-ljus från HarmonyHome. Jag är alltid nyfiken på nya produkter som kan göra vardagen lite skönare och lyxigare. Jag kan säga att jag blev väldigt skeptisk när jag kröp ner i badet även om det doftade ljuvligt.
DSC_7373

Badkaret såg ut som om jag hade varit ute och plockat in halm en hel dag. Men det var som att vattnet var alldeles mjukt, ja det låter dumt men det är så jag kan förklara det.
DSC_7372

Ett väldigt vackert ljus som doftar lavendel som så många andra ljus men det är inte konstigt för lavendel har en lugnande effekt och det märktes tydligt. Lavendel är även en doft som är bra vid depression så ljuset passar mig perfekt. Jag låg inte länge i badet men den stunden jag låg, kanske 20 minuter, gjorde skillnad för jag var lugnare och mer avslappnad när jag reste mig ur badkaret. Det kan iofs vara en effekt av badet i sig men jag vill gärna tro att aromterapin gjorde sin del. 
Tyvärr så är badsaltet slut men det går ju alltid att köpa nytt badsalt, ljuset däremot brinner lite då och då i badrummet när jag behöver lugnt runt mig t.ex. när jag sminkar mig en stressig morgon.
Att ta den där lilla tiden att tända ljuset är så värt det, det är som med mjuk musik på morgon
det lägger grunden för hur dagen ska bli.DSC_7377

Givetvis så tände jag ett massageljus från Klinta & co. (som ni hittar i shopen) också för jag måste ju smörja in mig efter badet också. 

I stolt samarbete med HarmonyHome

2 kommentarer

  1. Åh, jag var så sugen på ett bad imorse, men där är fullt med bös från konstgräsplanen och sonens träningskläder.. Måste städa badkaret! Kanske bra uppladdning imorgon!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.