Att julknarka

DSC_7680

Jag hoppade inte upp ur sängen idag men visst gick det enklare än vanligt. Om tre timmar sitter jag i bilen tillsammans med tjejerna från Blomsterverkstan för att ha en dag full med julknarkande! Det går ju inte att vara trött när man ska till Huseby Julmarknad med go’a tjejer och dessutom ska vi stanna till på Fröjds i Osby vilket tydligen ska vara något helt fantastiskt. Vem kunde väl tro att det skulle finnas två fantastiska saker med Osby?!
Nu är kaffet och drickkvargen intagen, barnen äter frukost och tja sen är det bara tandborstning kvar sen är vi klara för skolan och klockan är bara halv åtta, det är inte dumt att gå upp i tid.
Om ni vill följa med på äventyret idag så finner ni mig på Instagram (@byemschen och @julbyemschen) och Frida föreslog att vi skulle ha en hashtag för dagen vilket jag nappade på direkt så ni får kika in på #julknarkarroadtrip haha Givetvis kommer jag blogga om det sen också men eftersom jag inte vet hur trött jag är ikväll så blir det nog inte förrän imorgon som tidigast att jag visar er bilderna från idag.

Självklart kommer vi lyssna på julmusik i bilen och skråla med för glatta livet. Vi är både tacksamma och besvikna över att vinterkänslan uteblir, kanske mest tacksamma eftersom Frida inte har lagt på vinterdäcken på bilen än. Jag vill ha en riktig kall och snöig vinter i år! Men nu är det dags att göra mig redo för att julknarka!

4 kommentarer

  1. Haha, jag älskar din presentation! Å visst är julen härlig! Första julmarknaden för mig blir på lördag, antagligen lååångt efter din 😉

  2. Bättre knark kan det ju inte finnas?!
    Blir dock inte mycket för min del i år då vi just köpt hus och drar iväg på långresa på annandagen. Men nästa år så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.