Torsdag, en favoritdag

Torsdag har blivit en favoritdag! Nu när jag jobbar på förskolan så går jag på ett sjukskrivningsvik vilket gör att jag slutar 14 varje torsdag. Så himla gött! Ja jag börjar visserligen 6.30 på morgonen men att sluta innan kvällen är här är ljuvligt!
Torsdag, en favoritdag Torsdag, en favoritdag

Pojkarna och jag samlade lite kastanjer på vägen hem. Pojkarna älskar verkligen att plocka kastanjer! Jag tycker själv att kastanjer är väldigt trevligt, jag har gärna en i jackfickan som en stresskula. Ja pojkarna fick hållas och plocka så mycket de ville, så pass att vi gick en kastanjejakt-runda med Sid trots att det ösregnade. Pojkarna log från öra till öra och fyllde jackfickorna med sina skatter. Underbara torsdag!
Torsdag, en favoritdag

Vi gick till Lina innan vi gick hem för igår fick hon hem den efterlängtade Majalyktan, Dannys lykta! Älskar’n! Kan vara så att det även råkade följa med 3 underbara rosor hem också. Det finns inget som gör att ett hem känns lyxigt så som fräscha snittblommor gör.Torsdag, en favoritdag

Kvällen har rullat på som vanligt, det är julbok och Kapten Kalsong som gäller för barnen. Idag tog vi i lite extra och läste flera kapitel. Kärleken sitter med innebandyfrågor, det är inte lätt att vara ungdomsansvarig. haha Själv sitter jag och funderar på vad jag ska visa upp på mitt julkonto på Instagram. Har ni några tips? Och nej jag tar inte bilder från någon utan att fråga, jo pressbilder tar jag utan att fråga men sen taggar jag företaget. Så även om det finns sjukt många fina julbilder på Pinterest så är det inte så jag jobbar! Jag har kommit på en bild som jag vill ta men jag måste köpa en ersättare till den därnia fjärrkontrollen som Sid bet sönder. Ja och det hade varit trevligt om jag fick snö till bilden också. haha
Så det är torsdag som vanligt dvs varsin dator vid soffbordet och på TVn rullar Leathal Weapon. Imorgon är det fredag och det är helt klart också en favoritdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.