Tredje sjön en kall morgon

Nu har jag ju presenterat två sjöar för er så jag får väl presentera den tredje och största sjön i kommunen nämligen Ringsjön.

Ringsjön är den mest kända sjön i mellanskåne och går igenom alla tre kommunerna. Ringsjön är också en sjö som har varit där flera kommuner hämtade sitt dricksvatten. Nu är det en reservvattentäkt vilket är precis vad det låter som dvs om man av någon anledning inte kan ta vatten från de vanliga sjöarna så tar man från Ringsjön. Trots detta tycker jag ändå inte lika mycket om Ringsjön som dom andra sjöarna.

Men okej det är vackert kring Ringsjön också. Men det är ändå så att Ringsjön tar emot, sitter i sen jag var barn och man inte kunde bada för sjön blommade. Jag kör dock förbi den på väg till jobbet och det är ju vackert.

Imorse hade vi en kall morgon, precis över 0°, så dimman låg över sjön. Det var så vackert!

Kände mig lite som en knast när jag stod där med min lilla kamera och en liten bit bort så stod där en kvinna med ett sånt där ”pilla dig i näsan med objektivet” objektiv. ? Hon log lite när hon hälsade på mig. Hahaha

Alltså det var frost imorse! Så himla vackert och mysigt! Kändes lyxigt att sätta motorvärmaren när jag läste att både Angela och Emma hade skrapat rutorna på bilen. Moahaha

Själv var jag bara lycklig över vädret imorse för det innebar att jag kunde ha sjal igen. Jag älskar mina sjalar! Tror dock att jag nog måste införskaffa en ny för det är väldigt mycket fokus på en färg. Haha

På instagram fick jag finaste komplimangen ever! Like Marilyn Monroe, skrev Sara. Det ska jag leva länge på!

Ha en underbar fredagskväll och en härlig helg!

6 kommentarer

  1. Superfint med dimman över sjön!
    Gillar också sjalar! Här blev det en knallgul halsduk idag! Du har kanske några fiffiga tips på hur man använder en sjal snyggt? 🙂
    Happy friday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.