Tulpaner, tulpaner, tulpaner

Granen åkte ut häromdagen och då är det tradition att tulpaner måste komma in. Så är det bara att det alltid ska finnas tulpaner här när julen åker ut. Nu har jag visserligen fortfarande julgardiner kvar och några ljusstakar men tulpaner fick det ändå bli idag.
DSC_0941 DSC_0951 DSC_0937 DSC_0935

Som vanligt när jag ska ha blommor så gick jag till Linas Blomsterverkstan här i Höör. Det är den bästa blomaffären enligt mig. Lina är väldigt duktig på att förstå exakt hur jag vill ha det. Lina är lika noga med sina anställda som hon är med blommorna hon har i affären, allt representerar ju henne. Jag har aldrig blivit besviken när jag har handlat hos Lina, oavsett vem som har expedierat mig. Idag bad jag om en enkel bukett med vita tulpaner och något lite silvrigt i. Jag tyckte det blev perfekt. Inga krusiduller, inget pimspims utan bara en helt vanlig enkel härlig bukett med tulpaner.

DSC_0956
Blomkrisen håller sig levande även under vintern.

Jag hade inte hjärta att kasta ut hela julen bara för att granen åkte ut och tur var väl det för nu öppnar sig min amaryllis.
DSC_0931 DSC_0929

Vilken underbar blomma!

I min hyacint fann jag en överraskning. Inte någon ny knopp, tyvärr, men något annat sött vitt hittade jag där.
DSC_0927

Vincent kanin som han fick i sitt kinderägg tycker tydligen också att vitt och silver hör nyår till.

Blommor gör mig glad. Blommor förgyller mitt hem. Blommor får mig att må bra.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.