Tur att inte mor bestämmer längre

Om mor fortfarande hade bestämt över mig så hade jag inte haft på mig dessa kläderna idag. När jag var lite så hade man vinterkläder fram tills det var Valborg. På valborgsmässoafton fick man ta vårjackan och vårskorna och det slog aldrig fel jag frös alltid men likväl skulle jag ha vårkläder.

Idag bestämmer jag själv och därför blev det vårjacka, vårskor och vita byxor idag. Ha! Jag trotsar dig mor!

Nu är det ju förstås lite annorlunda än när jag var barn. Jag jobbar inomhus, tar bilen till jobbet och jag får skylla mig själv om jag fryser. Men det känns ändå som att jag trotsar mor. Undras om jag någonsin kommer växa ifrån det.

Och ja jag visar återigen vita och håriga ben. Jag bryr mig inte, gillar någon inte det så får de väl raka mina ben och bekosta mig en resa till solen!

Och min nya fina gula väska. Jag är inte så förtjust i kedjor men det funkar på denna för det var så lite. Jag älskar väskor, kunde lätt lagt alla mina pengar på väskor. Fast maken hävdar att jag har för många väskor, säger han som har så många verktyg.

Körde som vanligt förbi Ringsjön påväg till jobbet. Imorse var det otroligt vackert. Var tvungen att stanna och njuta lite. Jag ser lite förändring i naturen varje dag jag kör den sträckan, så mysigt.

Och idag är det fredag, bara en sån sak. Och imorgon ska det bli strålande sol och 11 plusgrader, helt underbart.

Nä nu blir det en kopp kaffe och titta till utemöblerna som vi tvättade av här på jobbet idag.

14 kommentarer

 1. Vilken tur att du är vuxen nu och kan bestämma själv vad du ska ha på dig och inte har på dig. Precis du får allt skylla dig själv sen om du skulle frysa. Vad fin du är i dessa plaggen

 2. Skönt att vara vuxen och kunna trotsa din mor, men frågan är om man någonsin blir helt fri från det man inpräntats som barn…tror inte det. Men det var i alla fall väldigt snygga kläder och du ser så fin ut… Välsigt vackra bilder du tagit vid ringsjön…hela den sjön har mängde av vackra platser att stanna till på

  • Haha nä jag kände hennes ogillande hela dagen.
   Tack så mycket!
   Ringsjön är lätt att fotografera, gör mig aldrig besviken.

 3. Helt rätt att klä sig i vita och ljusa kläder för nu är det äntligen vår igen. Trotsa mamma det hör nog alltid till tror du inte…

 4. Åh vad fin du är, helt otroliga färger! Det är det bästa med att bli vuxen, jag bestämmer SJÄLV. Tack för att jag fick se dig snygging

 5. Så härlgt nu vill man ju börja klä sig sådär så man får smyga fram lite mer och mer det behöver man för sig själv också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.