Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni? Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Varför dricker jag cider men frusna hallon en helt vanlig måndag i juni?
Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Varför har jag varit borta från bloggen så mycket senaste tiden?

Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Jo för den sista tiden har jag pluggat körkortsteori var enda kväll, varenda ledig stund. Jag har gjort test efter test efter test. Jag har tom ritat i en anteckningsbok för att det verkligen skulle fastna. Och kan ni tänka er, idag lyckades jag! För 10 år sedan skrev jag upp men kuggade, ett fel mer än vad som var godkänt. Jag gav upp och kände mig helt hopplöst korkad. Körkortsteorin fastnade inte och jag kände det som att jag inte fatta något alls.
Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Jag höll på att skrika rakt ut i salen när det gröna godkänt dök upp på skärmen!
Jag skickade ett sms till min Jenny, sen ringde jag Kärleken och sen ringde jag till Systeryster och skrek henne i örat.

Körkortsteorin har verkligen varit ett Mount Everest för mig att ta mig över. Igår var jag så nervös att jag grät för minsta lilla motgång. Körkortsteorin har gjort att jag har känt mig värdelös. Så idag var det bara ett måste att fira! Kärleken köpte en underbar bukett till mig. Sen serverade jag mig själv en god Briska Cider med frusna hallon för nu är teorin fixad! Det känns enormt gott!

Varför får jag blommor en helt vanlig måndag i juni

Tack älskade maken min för att du stöttat mig och trott på mig. Men framförallt tack för att du bokade tiden till mig så jag inte kunde fega längre. Älskar dig!

Fattar ni? Snart kanske jag kommer farande på vägarna, helt själv! Underbar men konstig känslan.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.