I min lilla trädgård

I min lilla trädgård har det blommat friskt under min bloggpaus. I min lilla trädgård

Gräset har blivit tjockt och tusenskönorna lyser upp som små solar. Jag älskar tusenskönor! Tusenskönor påminner mig om farfar.

I min lilla trädgård I min lilla trädgård

Påtal om farfar. Farfar hade en vacker bondpion som han tog med sig vid varje flytt. Sista flytten gick till en lägenhet utan trädgård så då fick pionen flytta till Systeryster. Jag har fått några plantor av Anna men de har Kärleken slaktat minst lika fort. hahaha Ahja jag fick en i år och än har han inte slaktat den. Denna pionen är dock inte av farfar pion utan från Annas svärfars gård i Örkelljunga. Fantastisk färg och en mild ljuvlig doft. Jag älskar pioner!

I min lilla trädgård

Denna klematis köpte jag den första sommaren i huset. Jag försökte övervintra den i en kruka och många sa till mig att den skulle dö. Nu, 6 år senare, blommar den mer än någonsin och breder ut sig rejält. Helt underbart! Blommorna är lika stora som hela min hand. Jag gillar klematis!

I min lilla trädgård

Och som bonus får ni även sen vilken vacker blomma som blommar i mitt fönster. Armen det stämmer väl, en amaryllis som blommar på sin rätta tid. Visst är den vacker!

Jag älskar att gå min lilla kvällsrunda i trädgården. Jag tittar på vad som kommit nytt, plockar vissna blommor och tar ett och annat hösthallon som lyser rött i växthuset. Det är verkligen en ynnest att få ha en trädgård.

Hur ser det ut i era trädgårdar?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.