Vart gick dagen?

 

Högt upp på vinden, som Filip säger

20120312-070855.jpg
2012

DSC_0530
2013

DSC_3278
2014

IMG_8462.JPG

2015
DSCN1635
2016

Marsmånad under 6 år, så mycket som har hänt med mina pojkar. Det är kul att titta igenom gamla bilder och minnas allt igen. Tiden går så snabbt, jag vet att folk har varnat mig för det redan när jag fick Vincent men så här snabbt? Vincent hade inte mindre än två läxor med sig hem idag och jösses vad han kan! Visst har vi väl förstått det innan också eftersom vi läser läxorna med honom men jag vet inte det var något speciellt idag. Kanske var det för att han hade matteläxa med sig hem och det behövdes inga fingrar eller kulor för att räkna, det var huvudräkning. Tur att han brås på pappa och farfar där, min huvudräkning är det inget fel på den är bara inte så snabb. Haha

Men alltså vart gick dagen idag? Dagen bara försvann i en rasande fart. Poff så var dagen bara slut och kvällen älgade fram. Det blir väl lätt så när man sitter med huvudet i datorn mest hela dagen för att matcha CV. Ja och sen har jag förlorat massa tid på LinkedIn, tiden är förlorad för jag känner inte att jag har förstått så mycket som jag hade hoppats på. Använder ni LinkedIn? Hur använder ni det isf? Jag har hittat några människor att bygga upp mitt nätverk med men tja jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dessa kloka människor. Får nog kolla upp det här med min coach för jag tror att hon har koll på läget. Imorgon ska jag fortsätta med min framfart till att ha den bästa möjliga presentationen som jag kan åstadkomma på de platser där jag vill synas. Fast ja jag kanske ska börja med att lista ut vart jag vill synas, vem vill jag synas med. Vad ska man förknippa mitt namn med? Äsch jag tror att jag ska gå och lägga mig istället för det känns som jag börjar få existentiella funderingar. haha

Go’natt gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.