Trädgårdsdag

  
Efter turen till Eslöv (lång historia) så kände jag att jag behövde ta in solen och allt det go’a som kommer med våren.  

  
Det är nåt särskilt med de första dagarna på våren, det första kaffet i solen, när trädgården och altanen hittar tillbaka till som vanliga ordning ja det är som att allt är lite bättre då.  

  

 Jag har tagit dö på mycket och särskilt murgrönor men otroligt nog så hade jag två kraftiga murgrönor som överlevt vintern ute. Otroligt! Jag har tyvärr också hittat något annat som överlevde vintern, mördarsnigel. Gud vad jag avskyr de där små äckliga och slemmiga djuren. Blääää  

 I växthuset har en krokus hittat upp mitt bland hösthallonen står den och mallar sig. Jag kan ju inte flytta den för den är så fin och stark. Sen har jag krokusar som står precis vid husvagnens ena hörn, varför ska de hitta så konstiga ställe att stå på. Fördelen är ju förstås att ingen trampar på dem.  
 De sista hallonen och den sista påsen med rabarber fick bli till en smulpaj. Och btw köp inte den där vaniljsåsen för den är inget god. 

Trots ett tufft möte i Eslöv så blev dagen riktigt skön. Solen och värmen gör världens skillnad för mig. Jag hoppas innerligt att ni alla hann sno åt er lite solsken idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.