Veckan som kom och gick

Jag kan inte riktigt förstå att det är fredag idag. Sist jag var på jobbet var det också fredag. En hel vecka har gått utan att jag har känt dagarna gå. En del av mig gillar det men en annan del av mig gillar inte alls det. Delen som inte gillar det är tydligen axlarna och käkarna. Inte visste jag att man kunde bita ihop käkarna så hårt att man får ont i axlarna, det känns så iaf. Tror att jag får se till att få lite massage i helgen. Syrran kanske skulle låna Kärleken så då kan ju jag låna Mannen för hans tummar är grymma på stela axlar. Byteshandel är rätt bra. Haha
Men nu är det fredag och jag ska ta mig mot jobbet och fredagsfrulle.

20131108-072738.jpg

20131108-072954.jpg
Här är ett av fotona från fotouppdraget jag nämnde tidigare i höstas. Kul att se på Facebook!

2 kommentarer

 1. Men så är det väl va? Veckorna har bara måndagar och fredagar…? Iallfall när man jobbar vanliga kontorstider tycker jag.

  Jag fick lära mig något nytt igår. Nämligen att om man slarvar med sina terminal/läsglasögon (ehum, kan hända att jag gör det), så får man ont i axlar och nacke av att man spänner ögonen! Tjahapp, så det är bara att börja använda de där då 🙂

  Ha en fin helg!
  Kramar

 2. Jag har också lärt mig att man inte ska bita hop käkarna för mycket för då kan man knappt öppna munnen till slut. Höll knappt på att få i mig mat i våras pga detta så nu försöker jag tänka på att ha tungan mellan tänderna mellan varven så att jag märker om jag biter ihop ;).

  Hoppas du får en skön helg så att axlarna hinner sänka sig.
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.