Det är Fruns fel!

| 2 kommentarer

Idag har vi varit barnvakter för att Herr & Fru Stjernholm skulle till IKEA och handla fåtölj. Nu handlade de visserligen på Mio istället men det är iaf fruns fel! När de kom för att hämta sina gullpluttar så började vi prata. Sånt där är inte bra att prata om för vi har ju redan idéer om att ändra om lite där hemma och tja det blev inte mindre idéer för att frun delade med sig av deras idéer. Så nu sitter jag här och surfar efter soffor och fåtöljer. Tack för den liksom. 20131109-204217.jpg20131109-204226.jpg De här två från Ilva tycker jag väldigt mycket om, väldigt mycket.

20131109-204422.jpg

20131109-204430.jpg
Dessa från IKEA är också helt okej, soffan är dessutom en bäddsoffa. Fast jag kanske hellre hade velat ha två sådana här fåtöljer.

20131109-204438.jpg

Det här kommer bli dyrt innan jag är klar. Haha

Det är allt på ditt ansvar Victoria! Tur att jag har någon att skylla på. Haha

Nu har du chansen att vara nr. 1

2 tankar kring ”Det är Fruns fel!

  1. CreandoPhoto skriver:

    Det här ska jag följa med spänning. För jag vet att vi snart måste byta ut vår soffa i vardagsrummet och jag ser ju att vi har samma smak på soffor 🙂

  2. Tess skriver:

    Åh vad kul med nytt!! Jag håller själv på och fixar och trixar just nu. Haha! Inväntar med spänning vår nya matta! 🙂 Skall bli kul att se hur ni gör! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer