Veckans första kväll

Det är måndagkväll och den avnjuts som alla måndagar med CSI. Vi brukar äta ngt gott på månadskvällen för det är vår TV-kväll och idag blev det Pannacotta. *drägglar lite*

Idag har jag återigen blivit utmanad. Yey! Denna gången kom utmaningen från C, tackar tackar. Utmaningen har 31 punkter som går ut på att få en känsla för vem jag är. Eftersom det inte är något kul med att svara på alla 31 frågorna på raken så kommer jag svara på dom lite här och där i bloggen. Åh den här utmaningen ser jag verkligen framemot att jobba med!
Har tänkte väldigt mkt på utmaningen som jag fick från Att Vara Någons Fru. Jag har fastnat lite på bloggarna som jag följer, jag gillar dom verkligen men jag behöver ngt mer. Jag behöver ngt som är utvecklande för mig. Kanske en fotoblogg att följa så jag får tips och idéer. Kanske en dansk blogg att följa så jag fortsätter hålla danska vid liv. Kanske en mer samhällspolitisk blogg att följa så jag är mer ajour med vilka problem som är stora nu. Hur hittar man dom här bloggarna? Tål att tänkas på och letas efter.

Nä nu ska jag återvända till kaffe, kaka, soffa, älskad sambo och CSI NY.

2 kommentarer

  1. Åh va avis jag blev nu! Jag är helt på din linje men har inte en enda litet avsnitt. 🙁 Får nog få ändring på det. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.