Vi har ju ett hem också!

Idag är vi hemma, inte i husvagnen utan i vårt hus. Eller tja vi och vi, jag och barnen är hemma för Kärleken försöker få rätt på bilen som de skrynklade till förra helgen.
Jag vill få rätt på trädgården men det kan jag inte själv eller jo det kanske jag hade kunnat men det blir helt klart bättre om Kärleken är med då också. Bygga är kul men vill man ha något rakt är jag inte den rätta personen att anlita. Haha

20140504-120139.jpg

20140504-120152.jpg Jag längtar tills staketet kommer upp för det kommer göra att det ser så mycket trevligare ut. Hoppas jag
Lite småfix kan jag göra men vädret är ju inte lika inbjudande här som i husvagnen. Fönstren är putsade på utsidan, mattan är på plats och gräset ska klippas. Sen håller jag nog söndag och gör något mer avslappnat eller så viker jag tvätt. Never ending story det där med tvätt.
Men först en latte på lilla uteplatsen med den turkosa mattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.