Ekologiskt!

Den goda frun har ju ett tag nu varit väldigt inne på det här med ekologiskt och ja helt ärligt vem är egentligen inte det?! Alla vill väl äta mat som inte innehåller massa gift, bära kläder som inte är fulla med kemikalier och sova utan att bli förgiftad! Om det är dyrt? Tja jo det är ju en aningens dyrare än att köpa “vanligt” men samtidigt så får man ju värdera sitt egna men framförallt barnens välmående! Så nu kommer jag också att börja gå in på den ekologiska banan i den mån jag kan. Jag kommer inte fara hela Höör runt för att hitta ekologiskt för det känns inte så himla ekologiskt i sig och är det för stor prisskillnad så kommer jag mest troligen hoppa över det. Vissa saker är liksom gott nog att de är odlade i Sverige även om de inte har en EKO-stämpel på sig. Vi är ju faktiskt hyfsat bra på att förbjuda de värsta kemikalierna. 

Mitt första tips är Åhléns ekologiska linnen! Inte nog med att de är ekologiska de är billiga och ursköna! Så spring nu till Åhléns och köp om ni behöver linne! 2 st för 99 kr är billigt!

Ikväll har jag surfat runt lite för att se vad internet har att erbjuda på det ekologiska området och det är inget dåligt utbud fast det skulle kunna finnas bättre utbud på kläder till oss kvinnor.

Gripsholm
Gripsholm har väldigt många fina påslakanset som gärna får flytta hem till mig!
Alla deras produkter är inte ekologiska men de jobbar hela tiden med att ta fram bra produkter som inte är fulla med kemikalier och det är ju bra.
littlebloom
Little Bloom hade många söta barnkläder! Alltså den där mössan bara måste jag köpa till pojkarna, den heter ju camping. haha Tyvärr hade de många söta bebiskläder också och tja det väckte ju liiiite längtan för det är ju bara så att bebiskläder är sötare än barnkläder.
Mathem
Mathem har bra utbud på ekologisk mat och vispgrädden är 40% så det är inte massa tjafs i den heller. Tyvärr så levererar inte Mathem till Höör vilket jag tycker är otroligt synd för annars hade jag lätt använt mig av det. Tänk att bara beställa hem vad man behöver och inte behöva kånka hem det från affären. Suveränt! Har ni använt er av Mathem eller liknande någon gång?

Miljöklon

Hos MiljöKlon hittade jag dessa vackra kläder! Fast det var typ också de enda snygga kläderna alltså inte yogakläder som inte funkar på jobb men verkar sjukt sköna.
Alltså fatta att jackan kostar under 1 000 kr och är ekologisk! Det är banne mig bra! Den gröna klänningen blev jag lite kär i så den får jag nog fundera på ett tag.

Ja ekologiskt är bra, för dig, för mig, för dom, för oss, för världen, för oss alla! Fram med mer ekologiskt!

Detta inlägget är tyvärr inte ett sponsrat inlägg (hade gärna haft samarbete med någon som förespråkar ekologiska produkter) utan bara ett tack till världen för allt vi får av den och ett extra tack till Viktoria som får mig att inse att det är tid att vårda världen nu!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.