Vilken vårlik helg

Vilken vårlik helg vi har haft! Har ni också känt att våren är nära nu?

I lördags satt vi ute i solen och drack kaffe. Ljuvligt! Det var så vårlikt att vi kände ett behov för en lite längre promenad. Hundarna studsade och var glada, barnen not so much.

Men de kom på bättre tankar när de förstod att vi gick in på militärt övningsområde. Först var det mest diskussioner kring hur militärerna nog smög på varandra i skogen för att öva överfall.

Sen såg de skyttegravarna (förlåt att militärer om jag använder fel ord) och då hamnade vi mitt i ett krig. Jag vet dock fortfarande inte om det var Star Wars eller Ninjago men det sköts hej vilt. Bäst var nog att de fick se riktiga skotthål på diverse träningsbyggnader.

Pojkarna hade lite svårt att förstå att det var militärt övningsområde även i vattnet. Men sen såg pojkarna stenarna och allt det militära var som bortblåst i tankarna. Varför ger vi inte bara våra barn stenar och vatten i presenter? Haha

Sen lämnade vi övningsområdet och gick längs stranden. Vilken vårlik helg!

Söndagen gick i städningens tecken. Husvagnen fick sig en genomgång men bäst av allt var att snygga till runtomkring. När campingen ligger i en tallskog så har man tallbarr mest överallt och lite till.

Det var sannerligen en alldeles underbar vårlik helg!

2 kommentarer

  1. Åh, där har vi sprungit många gånger. Förr kunde man också gena med bil från Fårabäck till Åhus via skjutfältet.

    • Jag brukar cykla där, där är så vackert.
      Ja jag vill minnas att man kunde köra där igenom, min syster bor på Landön och jag har ett svagt minne om att jag och min svåger körde genom skjutfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.